ELEKTRONICAPOLIS

Sta paraat voor uw elektronica

Elektronica valt niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Dat geldt zeker binnen de bedrijfscontext. Een brandverzekering biedt slechts een beperkte bescherming voor elektronica. Daarom voorzien wij voor u een extra optie! Onze elektronicapolis beschermt uw elektronica tegen alle denkbare en ondenkbare problemen.

Onze elektronicapolis brengt u een oplossing voor de begrensde vergoeding van de brandverzekering. Zo bent u, naast de klassieke risico’s, extra beschermd tegen intern defect, diefstal tijdens transport, sabotage en nog veel meer. Ook uw omzetverlies is veiliggesteld! En dit kan allemaal in 1 enkel dossier:

  • Voor al uw vast materiaal, zoals computers, printers, kassa’s en projectors
  • Voor al uw draagbare elektronica, zoals laptops, gps-toestellen, smartphones en tablets
  • Verzeker alles in 1 dossier

Als extra voorzien we dat ook randapparatuur, zoals uw alarminstallatie of airconditioning, kan worden opgenomen in uw dossier. Verder voorzien we de onmisbare opties u te laten verzekeren voor bijkomende kosten en wedersamenstelling van software en bedrijfsgegevens. Zo bekomt u een persoonlijke polis met de meest complete bescherming voor uw bedrijf. Contacteer ons voor meer gepersonaliseerde info.

  • Polis op maat

 


Heeft u interesse en ontvangt u graag een vrijblijvende offerte op maat?

Neem contact met ons op door het formulier in te vullen
of bel met een van onze adviseurs: 03/383 26 29.