UW MOBILITEIT

Gerust de baan op

Een bedrijfswagen leasen, of een bedrijfsvloot beheren? De verzekering ervan kan u best wat kopzorgen geven. Die nemen we graag van u over – met een grondige nodenanalyse, goede deals, en een alerte en snelle opvolging.

Uw werknemer heeft een ongeval, krijgt autopech of steelt een bedrijfswagen… Iedere vlootmanager werd al eens met een van deze incidenten geconfronteerd. En dat brengt steevast vervelende kosten met zich mee. De vraag is dan niet alleen of u verzekerd bent: wel of u op maat verzekerd bent.

Uw voertuigen én chauffeur
De term ‘bedrijfsvoertuig’ beslaat een ruim aanbod. Of het nu over een personenwagen, een vrachtwagen of een heftruck gaat: wij verzekeren elk voertuig binnen uw bedrijf even goed. En naast dekkingen die uw voertuigen verzekeren, bieden we u ook verzekeringen voor uw personeelsleden en derden aan.

Schade? U wordt meteen geholpen
Veel voertuigen op de baan? Dat betekent meer risico om incidenten. Zeker bij het steeds drukker wordende verkeer van vandaag. Toch hoeft u niet te vrezen voor uw mobiliteit. We zorgen voor een verzekeringsoplossing waarbij uw dagelijkse werking niet onder een ongeval lijdt.

100% onafhankelijk advies
We maken altijd een grondige analyse van uw huidige en toekomstige noden, en evalueren uw bestaande polissen. Daarbij kijken we niet alleen naar de prijs, maar vooral naar de inhoud. Een goedkope premie is zeker niet altijd een betere koop. We vergelijken de voorwaarden én bedingen de beste voordelen voor u.

Meer service
Uw verzekeringen omvatten dekkingen en contractuele bepalingen die bij wet zijn vastgesteld. Die voorwaarden zijn overal dezelfde. Waarin we wél het verschil voor u maken? Een uitmuntende en snelle service voor elk type voertuig. En bij schade springen we u vlot en flexibel bij. Zo bent u zeker van een snelle vergoeding.