SOCIAAL VAPZ

Sociaal VAPZ: denk vandaag al aan morgen

Ons sociaal VAPZ biedt u als ondernemer een unieke verzekeringsformule. Deze is een variant op het VAPZ, of Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen. Wat heeft die sociale factor precies te beteken? 10% van de jaarlijkse premie wordt in dit geval ingezet voor “solidaire waarborgen”, oftewel tegen arbeidsongeschiktheid. U geniet van deze voorwaarden zonder dat een medische formaliteit vereist is.

Ten eerste is een sociaal VAPZ fiscaal voordelig. De gestorte premies trekt u volledig af van uw belastingen als beroepskosten. Bij een sociaal VAPZ ligt het maximale aftrekbare bedrag bovendien nog 15% hoger dan bij een gewoon VAPZ. Meer sparen: dat kan dus met een sociaal VAPZ. Ten tweede bouwt u aan uw pensioen terwijl u profiteert van extra bescherming. Bij arbeidsongeschiktheid, invaliditeit en zwangerschap bent u zeker van een vergoeding.

Deze extra dekking is voor elke zelfstandige aardig meegenomen! Nog vragen over de specifieke waarborgen die we u aanraden? Contacteer ons voor gepersonaliseerde info.

  • Uw voordelen?

 


Heeft u interesse en ontvangt u graag een vrijblijvende offerte op maat?

Neem contact met ons op door het formulier in te vullen
of bel met een van onze adviseurs: 03/383 26 29.Ook interessant voor u