VERTREK VEILIG OP VAKANTIE

Reist u met uw wagen of motor naar het buitenland?

Wilt u gerust zijn onderweg naar uw appartement aan zee of uw vakantiehuisje in Frankrijk? Sluit dan zeker een verzekering voor bijstand in binnen- en buitenland af. Ze dekt pechverhelping in België en het buitenland.

Onze verzekering dekt de medische en hospitalisatiekosten als gevolg van een ongeval of ziekte, in zowel binnen- als buitenland. Daarnaast ook de kosten die u of uw werknemer maken moet door die onvoorziene omstandigheden. Denk aan extra hotelkosten of technische bijstand na een ongeval. Wij nemen het u uit handen. 7 op 7, 24 op 24 staan we voor u klaar!

  • Pech én medische bijstand

Bijna alles wat ook maar kan gebeuren met uw voertuig, uzelf of uw passagiers is gedekt. Dit geldt voor alle personen die bij u thuis gedomicilieerd zijn en die zich in het voertuig van bijstand bevinden. Kortom, u gaat met een gerust gemoed de baan op. Kies uw bijstandsformule Afhankelijk van uw behoeften bieden wij u twee types basisdekking aan:

  • Bijstand voertuigen binnenland – U geniet pechverhelping in heel België – ook als uw wagen met een lege accu voor uw deur geparkeerd staat. U krijgt een vervangwagen als uw wagen niet onmiddellijk hersteld kan worden, of u krijgt een vergoeding voor de terugreis, geldig voor de bestuurder en inzittenden.
  • Bijstand voertuigen binnen- én buitenland – U geniet de service van de bijstand binnenland, aangevuld met een wereldwijde dekking voor pech, en alle kosten ten gevolge van ziekte, ongeval of overlijden. Let wel: bekijk de lijst de gedekte landen op uw verzekeringsbewijs.

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar bieden wij u altijd de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Vraag uw vrijblijvende offerte aan, we zorgen voor een bijstand die u op het lijf geschreven is.

  • Wie is verzekerd?

 


Heeft u interesse en ontvangt u graag een vrijblijvende offerte op maat?

Neem contact met ons op door het formulier in te vullen
of bel met een van onze adviseurs: 03/383 26 29.